- Reklama -

Sbohem! NHL opouští tři známí hráči

- Reklama -

Fanda NHL
Trojice známých tváří NHL podepsala během minulých dvou dnů smlouvy s evropskými kluby.
Na spolupráci s Ak Bars Kazaň (KHL) se dohodl devětadvacetiletý obránce Paul Postma, který má za sebou sedm sezón ve Winnipegu. Naposledy hájil v zámoří barvy Bostonu, za něhož loni odehrál 14 zápasů se ziskem jedné asistence.


Přednost angažmá na starém kontinentu dal také Tommy Wingels, kterého mohli fanoušci v sezóně 2017/18 sledovat v dresech Chicaga a Bostonu. V 75 duelech zaznamenal 17 bodů (9+8). Třicetiletý forvard podepsal kontrakt se švýcarským celkem Servette Ženeva (NLA).


Do téhož mančaftu míří i o dva roky mladší útočník Lance Bouma. Ten působil předešlých šest let v Calgary, loni se ale připojil k Blackhawks. Za chicagský celek naskočil do 53 duelů, v nichž si připsal tři góly a šest asistencí.

- Reklama -

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -