- Reklama -

Avalanche hlásí příchod kontroverzního útočníka

- Reklama -

Colorado v sobotu oznámilo, že se k týmu připojili brankář Kaapo Kahkonen a útočník Valerij Ničuškin.

Kahkonen se připojil k novým spoluhráčům na tréninku poprvé od chvíle, kdy ho Avs získali z waiver listiny nechráněných hráčů, na kterou ho zapsal Winnipeg.

Ničuškin se bude připravovat na návrat ze suspendace, která je součástí jeho stále trvajícího zapojení se do Asistenčního programu NHL/NHLPA.

Kahkonen přichází do Colorada se zkušenostmi ze 139 zápasů NHL, ve kterých dosáhl bilance 49-67-15 a úspěšnosti zákroků 89,9 %.

- Reklama -

Ničuškin zaznamenal v minulé sezóně 28 branek a 53 bodů v 54 utkáních a přidal deset bodů v osmi zápasech play-off předtím, než z osobních důvodů opustil tým ve druhém roce po sobě.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -