- Reklama -

Best of the rest: Tihle hráči jsou stále volní

- Reklama -

Trh s volnými hráči se v NHL otevřel před dvěma týdny a tak už na něm nefiguruje mnoho hráčů se zvučnými jmény. Stále se však dají najít zajímavé volby pro doplnění sestav.

Mezi nechráněnými volnými hráči je jen hrstka gólmanů, kteří stojí za zmínku – Kevin Lankinen, Antti Raanta, Martin Jones a Ivan Prosvetov.

Z obránců jsou stále k dispozici Calen Addison, Tyson Barrie, Tony DeAngelo, Travis Dermott, Mark Giordano, Alex Goligoski, John Klingberg, Oliver Kylington, Marco Scandella, Justin Schultz, Kevin Shattenkirk, Marc Staal a Jarred Tinordi.

Mezi forvardy zaujmou také Češi Filip Zadina, Jakub Vrána či Dominik Kubalík. Bez smlouvy jsou i Alex Barabanov, Nick Cousins, Denis Gurianov, Cal Clutterbuck, Mike Hoffman, Tyler Johnson, Kevin Labanc, Alex Nylander, Kyle Okposo, Max Pacioretty, Tanner Pearson, James van Riemsdyk, Kailer Yamamoto, Blake Wheeler či Daniel Sprong.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -