- Reklama -

Best of the rest: Tihle kvalitní hráči jsou stále volní

- Reklama -

Mezisezónní období je už ve fázi největšího okurkového období, přesto je uprostřed srpna pořád několik zajímavých hráčů bez působiště. Na ty nejlepší nechráněné volné hráče poukázali na Daily Faceoff.

Mezi pět nejlepších obránců, kteří jsou stále k dispozici na trhu, zařadil zámořský portál Tysona Barrieho, Marca Scandellu, Kevina Shattenkirka, Calena Addisona a Justina Schultze.

Top pět centrů? Nick Cousins, Chris Tierney, Colin White, Rem Pitlick a Sam Gagner. Zajímavá jména nalezneme mezi křídelníky, kde jsou volní i James van Riemsdyk, Tyler Johnson, Kevin Labanc, Mike Hoffman či Max Pacioretty.

Mezi brankáři stojí za vzpomenutí Kevin Lankinen, Antti Raanta a Martin Jones.

- Reklama -

Tréninkové kempy se otevřou ve druhé polovině září, a tak je možné očekávat i více podpisů zkušebních kontraktů. První přípravné zápasy se odehrají 21. září. Jejich rozpis naleznete ZDE.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -