- Reklama -

Best of the rest: Tihle mladíci jsou stále bez smlouvy

- Reklama -

Červenec je za námi a viděli jsme v něm množství podpisů smluv mezi nechráněnými i chráněnými volnými hráči. Zejména v té druhé skupině přitom na nové kontrakty čeká stále vícero zajímavých hokejistů.

Kdo momentálně patří mezi nejlepší nepodepsané chráněné volné hráče?

Jako prvního je třeba vzpomenout Jeremyho Swaymana z Bostonu, který by mohl podepsat vskutku lukrativní kontrakt atakující roční plat 9 mil. dolarů.

Z obránců čekají na novou smlouvu i Moritz Seider z Detroitu, Thomas Harley z Dallasu či Jordan Spence z Los Angeles.

- Reklama -

Z Detroitu pochází zřejmě největší jméno mezi útočníky a to Lucas Raymond. Bez kontraktu jsou stále i Matty Beniers zo Seattlu, Seth Jarvis z Caroliny, Cole Perfetti z Winnipegu, Dawson Mercer z New Jersey, Cole Sillinger z Columbusu, Peyton Krebs z Buffala či Nick Robertson z Toronta.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -