- Reklama -

Čeká New York velký odchod?

- Reklama -

Rangers požádali svého kapitána Jacoba Troubu o předložení seznamu 15 týmů, do kterých bych neakceptoval výměnu. Informuje o tom Arthur Staple z portálu The Athletic.

Trouba má aktuálně platnou plnou klauzuli o nevyměnitelnosti, ale od pondělí se změní na omezenou, který umožňuje zablokoval výměnu do vzpomínaných 15 celků.

Získání tohoto seznamu může být standardní procedurou, ale už se objevily spekulace, že by mohl být 30letý Američan během tohoto léta vyměněný.

Trouba má ve své smlouvě s cap-hitem osm miliónů platné ještě dva roky, přičemž nové kontrakty v New Yorku potřebují obránci Ryan Lindgren a Braden Schneider.

- Reklama -

Aktuální držitel Ceny Marka Messiera zaznamenal 22 bodů v 69 zápasech této sezóny a je známý pro svou tvrdou a agresivní hru.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -