- Reklama -

Colorado bije na poplach. Potřebujeme gólmana, zní od vedení

- Reklama -

Prakticky všichni odborníci mají jasno: největší slabina kádru Colorada Avalanche je v bráně. Vedení Colorada proto sonduje možnosti, jak posílit tuto klíčovou oblast. Přinášíme několik jmen, která mohou připadat v úvahu, že by mohli nahradit nebo doplnit trápící se dvojici Alexandar Georgijev a Kaapo Kahkonenen.

Avalanche zahájili sezonou čtyřmi porážkami v řadě. Výhry se dočkali až v pátém kole proti Anaheimu. Pro ambiciózní celek se superhvězdami MacKinnonem, Makarem není Rantanenem je to naprosto nepřijatelný vstup do ročníku. Byť Avalanche chybí Devon Toews, Arturri Lehkonen, Jonathan Drouin, Valeri Ničuškin a Gabriel Landeskog, nikdo nečekal takto špatný vstup do sezóny. A kde nejvíce tlačí Colorado bota? V brankovišti.

Mackenzie Blackwood 

Zkušený brankář San Jose by určitě uvítal výtah do lepšího týmu. Sharks jsou stejně jako loni outsideři, v brankovišti mají navíc přetlak, o místo na slunci zde bojuje Blackwood s Vítkem Vaněčkem a Jaroslavem Askarovem. Blackwood s 2,35 miliony za sezonu může být levným řešením.

- Reklama -

John Gibson

Další případ zkušeného gólmana trápícího se v týmu u dna soutěže. Američan Gibson se při plném zdraví řadí do top 10 brankářů celé soutěže. V 31 letech je v ideálním věku. Neměl by své šance zahazovat v podprůměrných Ducks.

Tristan Jarry

Brankář Pittsburghu se už loni objevoval ve spekulacích o vyměněně. Stárnoucí soupiska Penguins přestává být kompetitivní, Jarry by ze změny působiště mohl profitovat, protože v poslední době neoplýval jistotou.

Filip Gustavsson

Zřejmě nejzajímavější jméno vzhledem k budoucnosti. Teprve šestadvacetiletý Švéd zaujal v Minnesotě v sezóně 2022/2023, loňský ročník však pro něj skončil zklamáním. Wild se jej snažili neúspěšně vyměnit během letní pauzy. S lepšími spoluhráči by mohl naplno ukázat svůj potenciál.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -