- Reklama -

Columbus dostal od ligy výjimku

- Reklama -

Columbus dostal od vedení NHL výjimku a jeho platový rozpočet může na začátku sezóny klesnout pod hranici platového dna.

Blue Jackets splňovali podmínku minimálně vynaložených peněz na platy hráčů až do tragického úmrtí Johnnyho Gaudreaua, který zatěžoval rozpočet sumou 9,75 mil. dolarů. Po jeho úmrtí se však do rozpočtu budou započítávat jen 2 mil. dolarů, které mu byly vyplacené v červenci ve formě podpisového bonusu.

Tým z Ohia nebude muset vynaložit minimální výšku 65 mil. dolarů na platy hráčů do uzávěrky, která nastane 7. října. Podle PuckPedie momentálně Columbus vynakládá na platy hráčů 64,43 miliónů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -