- Reklama -

DeAngelo: Svého gólmana jsem praštil hokejkou

- Reklama -

Obránce Tony DeAngelo, který je momentálně stále nechráněným volným hráčem, si v NHL vytvořil renomé kontroverzního hráče. Všechno to začalo jeho incidentem s Alexandarem Georgievem v lednu 2021. S odstupem let prozradil, co se mezi nimi vlastně stalo.

K incidentu došlo po výhře Rangers 5:4 nad Pittsburghem v MSG a nakonec vedl až k tomu, že Blueshirts DeAngela zapsali na waiver listinu a už mu nikdy nedali příležitost hrát za jejich tým.

„Při návratu tunelem jsem na Georgieva zakřičel ‚Udělej píp zákrok‘. Pokud bych na něj nezakřičel, Georgiev by pokračoval a nic neudělal. Faktem je, že jsem to začal já,“ řekl DeAngelo pro Morning Cuppa Hockey.

„Georgiev opouštěl zápas, ve kterém se trápil a udeřil mě hlavou. Na boku své tváře jsem měl tržnou ránu. Já jsem ho potom praštil hokejkou po masce. Trochu se to vyhrotilo, ale v šatně se nic nestalo…Chlapci nás rozdělili a tím to skončilo.“

- Reklama -

DeAngelo prozradil, že po incidentu očekával, že bude vyměněný. Nakonec byl umístěný na vzpomínanou waiver listinu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -