- Reklama -

Ducks prodloužili smlouvy s útočníkem i obráncem

- Reklama -

Ducks podepsali nové smlouvy s dvojicí chráněných volných hráčů. Na roční s cap hitem 874 125 dolarů se dohodli s útočníkem Nikitou Nesterenkem, na dvouleté s cap hitem 925 000 dolarů s obráncem Jacksonem LaCombem.

Nesterenko má za sebou první profesionální sezónu v kariéře, kterou strávil v AHL. Za první tým odehrál tři zápasy, ve kterých vsítil gól. 22letého Američana draftovala Minnesota v roce 2019 ze 172. místa.

LaCombe také zažil první plnou sezónu mezi profesionály, ale výhradně na úrovní NHL. V 71 zápasech zaznamenal 17 bodů za dva góly a 15 asistencí. 23letý Američan byl draftován v roce 2019, kdy si jej Ducks vybrali z 39. místa.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -