- Reklama -

Kevin Spacey na Floridě. Přítomnost populárního herce přinesla Panterům rekordní návštěvu

- Reklama -

Florida Panthers po sobotním utkání s Detroitem nikomu mikinu s nápisem „Spacey in Space“ nepřidělila, protože Panteři domácí duel prohráli. Jméno Spacey přesto znělo arénou víc než kdy jindy. Populární herec byl totiž v BB&T Centeru osobně přítomen!


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Panteři rozdali lidem na deset tisíc Spaceyho papírových obličejů, za jedním z nich se skrýval ten skutečný. Když Kevin Spacey povstal, dostalo se mu hlasitých ovací ve stoje.
Oblíbený herec, jenž dostal oscara za svůj výkon ve filmu Americká krása a lidé ho znají také ze seriálu Dům z karet, po zápase dokonce navštívil kabinu domácích Panterů.
„Přišel, pozdravili jsme ho,“ řekl centr Nick Bjugstad. „Nebylo to takové, jako kdybychom vyhráli. Prohra se do nálady v šatně promítla. Byli jsme trochu skleslí. Rozhodně jsme ale ocenili jeho přítomnost, že nás přišel podpořit. Fanoušci si to užili. Je fajn užít si podporu z jiných trhů a jiných lidí.“


Tepláková bunda se Spaceyho tváří dostává v kabině Panthers po utkání vždy nejlepší hráč. Obvykle v něm potom dělá pozápasové rozhovory. Spojení „Spacey in Space“ (Spacey ve vesmíru) je v angličtině hlavně slovní hříčkou. Vyobrazuje hercovu tvář volně plující vesmírem.

- Reklama -


Panteři požádali několikrát v utkání přes kostku nad ledem, aby lidé ukázali své papírové Spaceyho obličeje, herec byl pak za jedním z nich odhalen zhruba v polovině druhé třetiny. Také on se šikovně skrýval za vlastním obrázkem.
Spaceyho přítomnost pomohla domácím k nejvyšší návštěvě v sezóně. Na Detroit se přišlo podívat 20 817 fanoušků. Kevin Spacey jim potom všem přes twitter poděkoval za vřelé přivítání.
„Bylo to fakt bezvadné vidět ho v ochozech,“ přiznal za hosty z Detroitu mladíček Dylan Larkin. „Diváci se rozkřičeli, takže opravdu cool okamžik. Nesleduju Dům z karet ani tyhle věci, ale je to velký herec, jsem jeho fanoušek.“
Kapitán Red Wings přiznal větší povědomí o Spaceyho tvorbě. „Jsem uprostřed čtvrté série, bylo příjemné tady vidět pana prezidenta,“ smál se Henrik Zetterberg.

Foto: Instagram Kevin Spacey

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -