- Reklama -

MATCH SUMMARY: Přestřelka v Ottawě a Malkinův milník, Češi vyšli bodově naprázdno

- Reklama -

Výrazným momentem byla přestřelka v Ottawě, kde padlo celkem patnáct gólů, když domácí Senators porazili v divokém zápase hostující LA Kings v poměru 8:7. Německý útočník Tim Stützle v utkání zaznamenal tři asistence a vyrovnal se tak Austonu Matthewsovi a Johnu Tavaresovi v počtu tříbodových zápasů aktivního hráče do 23 let. Seznam vede Sidney Crosby.


Videosestřihy z utkání ZDE


Z evropských hráčů se povedl významný milník Jevgeniji Malkinovi, který vstřelil 499. gól v NHL. Ruskému útočníkovi tak chybí už jen jeden gól, aby se stal devátým hráčem narozeným v Evropě v historii NHL, který dosáhne hranice 500 gólů. Malkin by se tak připojil k Alexi Ovečkinovi (853), Jaromíru Jágrovi (766), Teemu Selännemu (684), Jarimu Kurrimu (601), Matsu Sundinovi (564), Stanu Mikitovi (541), Mariánu Hossovi (525) a Petru Bondrovi (503).

Z českých hráčů se tentokrát nikdo bodově neprosadil.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -