- Reklama -

Mladá hvězda Canes je pod smlouvou

- Reklama -

Carolina podepsala novou osmiletou smlouvu s útočníkem Sethem Jarvisem, který byl posledním chráněným volným hráčem Canes.

Hodnota smlouvu činí 63,2 mil. dolarů a její cap hit představuje 7,9 mil. dolarů.

„Seth je základním kamenem naší organizace. V minulé sezóně udělal další obrovský krok vpřed, když hrál ve všech situacích a ukázal zručnost a bojovnost, které z něj udělají v nadcházejících letech hvězdu ligy,“ oznámil generální manažer Eric Tulsky.

22letý Kanaďan zaznamenal v 81 zápasech minulé sezóny 33 gólů a 67 bodů. Hurricanes jej draftovali v roce 2020 z 13. místa. Od té doby má na svém kontě v NHL 231 utkání se ziskem 146 bodů (64+82). Ve 40 duelech play-off přidal 27 bodů (13+14).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -