- Reklama -

Mohl by Draisaitl skončit v Bostonu?

- Reklama -

Jimmy Murphy z Boston Hockey Now citoval Georgese Laraquea, který v montrealském rádiu řekl, že Leon Drasaitl má zájem o připojení se k Bostonu, pokud by nepodepsal novou smlouvu s Edmontonem.

Draisaitl se příští rok v červenci může stát nechráněným volným hráčem a Laraque citoval osobu z organizace Oilers, která tvrdí, že by hvězdný německý útočník mohl opustit klub z Alberty, pokud by s ním nezažil úspěch v play-off. V Bostonu by se mohl stát prvním centrem.

Lyle Richardson z The Hockey News si myslí, že rozhodnutí 28letého rodáka z Kolína nad Rýnem by mohlo záviset od toho, jak výrazně si polepší oproti současnému ročnímu platu 8,5 mil. dolarů.

Pokud by o něj měli Bruins vážný zájem, museli by zřejmě čekat až na to, že se stane volným hráčem. Momentálně nemají dostatek aktiv, které by mohli obětovat, aby ho získali spíše přes výměnu.

- Reklama -

I tak však budou mít problém vměstnat jej pod platový strop. Momentálně mají sice pro sezónu 2025/26 vyčleněných skoro 45 mil. na sedm hráčů, ale kontrakt budou budou potřebovat Brad Marchand, Jeremy Swayman či Jake DeBrusk.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -