- Reklama -

Mohutný úlovek. Moskva „kradla“ v NHL

- Reklama -

Dva týmy KHL ve čtvrtek angažovaly sedm hráčů, kteří měli v předešlé sezóně vazby na celky NHL. Až šest z nich přitom podepsalo smlouvu s moskevským CSKA.

Do Moskvy směřují útočníci Denis Gurianov, Jegor Afanasejev, Ruslan Ischakov, obránci Nikita Ochoťjuk a Dmitrij Samorukov a brankář Ivan Prosvetov.

Gurianov, Samorukov a Prosvetov byli v NHL nechráněnými volnými hráči, Ischakov, Ochoťjuk a Afanasejev chráněnými. Jejich práva vlastní Islanders, Flames, resp. Sharks.

Ak Bars Kazaň mezitím podepsal dvouletou smlouvu s Alexandrem Barabanovem, který byl nechráněným volným hráčem po více jak třech letech strávených v San Jose.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -