- Reklama -

Nečas by měl změnit dres už tento týden, myslí si insider

- Reklama -

Martin Nečas s největší pravděpodobností nebude pokračovat v Carolině, která nebude mít na jeho smlouvu prostor pod platovým stropem. Poslední týdny proto zaplňují stránky spekulace o výměně českého útočníka. Vše zesílilo povedené MS, po kterém se Nečas může těšit ze zlaté medaile. Podle známého insidera Franka Seravalliho by mohl Nečas změnit působiště už tento týden.

„Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby byl Nečas vyměněný ještě před prvním utkáním finálové série,“ nechal se slyšet Seravalli.

I sám Nečas ohlásil, že by rád změnil prostředí a odešel do týmu, kde by dostal více prostoru. Podle novináře Elliotte Friedmana ze stanice Sportsnet se už v Carolině na českého útočníka poptávala víc než polovina týmů NHL. Z českého pohledu by byl velmi zajímavý Nečasův přesun do Bostonu za Davidem Pastrňákem a Pavlem Zachou.

Martin Nečas dosud celou svoji dosavadní kariéru v NHL strávil v Carolině. V uplynulém ročníku v 77 utkáních základní části nasbíral 53 bodů a dalších devět bodů přidal v 11 zápasech play-off. Hurricanes, kteří patřili k velkým favoritům, však narazili ve druhém kole na New York Rangers. Po vypadnutí si však smutek Nečas vyléčil na MS v Praze, kde se stal významnou postavou pouti za zlatou medailí.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -