- Reklama -

Postupové scénáře pro 28. březen

- Reklama -

Sedm z osmi vstupenek do play off Západní konference by po dnešku mohlo znát své majitele. Pět míst už je obsazených, v pondělí si můžou vykoledovat postup San Jose a Nashville. Východ je v tomhle ohledu trochu „pozadu“, k suverénům z Washingtonu se v příštích hodinách nikdo nepřidá.
Capitals ovšem mají druhý mečbol ve své snaze o zisk Prezidentovy trofeje. Stejně jako v sobotu jim k tomu stačí málo, pouhý bod ze zápasu s Columbusem.
Na západě je v otázce postupu Nashvillu podmínka také jednoduchá. Jestliže Predátoři porazí deváté Colorado v normální hrací době, zvětší se rozdíl mezi těmito dvěma kluby na třináct bodů, což bude pro tým z Tennessee postačující.
San Jose sází na jiný scénář, hraje o definitivu (minimálně) třetího místa v Pacifické divizi. Tu získá, pokud zdolá Los Angeles. Jestliže uhraje jen jeden bod, bude sledovat, zda Arizona prohraje jakýmkoliv způsobem s Calgary. V případě porážky Kojotů v základní době jsou Žraloci v play off stoprocentně.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -