- Reklama -

Rebel nebo blázen? Claude Giroux a jeho „slabší“ chvilky

- Reklama -

Zatímco NHL bojuje s příušnicemi, kapitán Philadelphie Claude Giroux se rozhodl označkovat svými tělními tekutinami všechno, co mu přijde pod ruku. V úterním zápase proti Tampě Bay využil čárového rozhodčího coby kapesník, o dva dny později zavzpomínal na Luise Suáreze a s chutí se zakousl do dresu obránce Floridy Erika Gudbransona. Kreativitě se očividně meze nekladou.
První třetina zápasu mezi Philadelphií a Tampou Bay se pomalu chýlila ke konci. Minutu a půl před první přestávkou měli Letci výhodu vhazování v útočném pásmu, ke kterému se stavěli Claude Giroux a Brian Boyle. Ale čárový rozhodčí Greg Devorski odmítal zahájit hru, protože se mezitím poštuchovala další dvojice Brett Connolly a Michael Raffl.
A zatímco jim vysvětloval, ať toho laskavě nechají a hra tak může pokračovat, Giroux se zrovna rozpomenul, že trpí akutní rýmou. A jako na potvoru neměl po ruce kapesník. Nebylo zbytí, jako první pomoc musel posloužit sám rozhodčí. Greg Devorski se tak v dalším průběhu zápasu proháněl po ledě i s obsahem nosních dutin kapitána Flyers na zádech, aniž by o tom chudák věděl.
https://www.youtube.com/watch?v=q7K6KQuD3P8
Střihem se přesouváme do zápasu mezi Philadelphií a Floridou. Zrovna probíhá druhá třetina a hráči obou týmů si to pomalu štrádují k bodu pro vhazování. Claude Giroux se drží v těsném závěsu za obráncem hostí Erikem Gudbransonem. A najednou se kapitán Flyers rozpomenul, že dneska vlastně nic pořádného nezakousl. „No nic,“ řekl si a zabořil své hladové tesáky do dresu svého protihráče. Jak ohodnotil tento nevšední gurmánský zážitek, se nám zatím zjistit nepodařilo.
„Přece Pana Girouxe nemůžeme obviňovat. Je chybou Národní hokejové ligy, že poblíž kluziště nejsou žádné pamlsky k zakousnutí. Třeba miska s arašídy na střídačce. Nějaká ta čokoládová tyčinka na trestné lavici. Pokud by to bylo k dispozici, tak věříme, že to Pana Girouxe odradí od pojídání syntetických látek, nebo nedej bože lidského masa,“ přišel s trefným komentářem server Yahoo.

Pro šestadvacetiletého útočníka to nejsou jediné prohřešky. Začátkem července letošního roku slavil Den kanadské státnosti tak náruživě, až skončil za mřížemi. Stalo se tak poté, co jednomu ottawskému policistovi opakovaně sahal na zadek. Později se bránil tvrzením, že se jednalo o „nevhodný pokus o vtip“.


Loni v létě zase musel na operaci, protože si při hraní golfu poranil ukazováček na pravé ruce. Údajně se do odpalu opřel tak mocně, až se mu hůl „rozpadla pod rukama“.
„Miluju golf. A tohle se vám nestane. Nikdy. Tedy pokud v sobě nemáte patnáct piv a nemlátíte s ní o zem,“ přišel se svojí troškou do mlýna redaktor New York Post Brett Cyrgalis.


Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -