- Reklama -

Red Wings si upsali libereckého střelce

- Reklama -

Detroit oznámil, že podepsal dvouletý vstupní kontrakt s křídelníkem Jakubem Rychlovským.

22letý nedraftovaný Čech si vydělá na úrovni NHL 950 tis. dolarů včetně bonusů, v AHL bude jeho roční plat 82 500 dolarů.

Rychlovský vedl v poslední sezóně českou extraligu s 26 góly a v Liberci byl druhým nejproduktivnějším hráčem se 46 body. Odehrál 51 zápasů.

„Jsem rád, že se Kubovi podařilo podepsat kontrakt v zámoří, a budeme mu držet palce, aby se mu povedlo prosadit do NHL. Pro nás je to samozřejmě citelná ztráta. Jsem si ale jistý, že najdeme cestu, jak ho aspoň částečně nahradit. Otevírá se možnost na převzetí jeho role dalšími nadějnými hráči našeho klubu. Jsem přesvědčen, že si s tím poradíme, a Kubovi přejeme hodně štěstí na zámořské misi,“ vyjádřil se pro webové stránky klubu k odchodu své opory trenér Liberce Filip Pešán.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -