- Reklama -

Šesťorkin míří za monstrózním kontraktem. Jeho výše vás ohromí!

- Reklama -

Vše nasvědčuje tomu, že se brankář Rangers Igor Šesťorkin stane nejlépe placeným brankářem historie NHL. Uvedl to Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet.

Pokud se tak stane, budou muset Rangers vyplácet moskevskému rodákovi více než 10,5 mil. dolarů ročně, které vydělával Carey Price. Pro ročník 2025/26 mají přitom využitých už 58 mil. z platového rozpočtu a pod smlouvu jen 10 hráčů.

Šesťorkin vydělává v současnosti 5,67 miliónů a po příští sezóně by se mohl stát nechráněným volným hráčem.

Mollie Walkerová z deníku New York Post dokonce tvrdí, že tábor 28letého gólmana míří za platem, který by mohl atakovat až 12 mil. dolarů ročně.

- Reklama -

Šesťorkin má od svého ligového debutu úspěšnost zákroků 92,1 % a patří mezi ligovou elitu. V roce 2022 získal i Vezinovu trofej.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -