- Reklama -

Smashville mocně posiluje. Obohatili se o Stamkose, Skjeiho a Marchessaulta

- Reklama -

Dvě obrovská jména od příští sezóny obléknou dres Nashville Predators. Dvojnásobný vítěz Stanley Cupu a dlouholetý kapitán Tampy Steven Stamkos a vítěz Conn Smythe Trophy z roku 2023 Jonathan Marchessault kývli na štědré kontrakty. Defenzivu vyztuží Brady Skjei.

Podle zámořských insiderů se dlouholetý kapitán Stamkos urazil po několika nízkých nabídkách od Tampy Bay. Poprvé v kariéře proto jednička draftu z roku 2008 změní dres. Nově bude působit v Tennessee.

Čtyřiatřicetiletý Stamkos je dvojnásobným vítězem Stanley Cupu, v Tampě odehrál 1082 zápasů základní části a získal 1137 bodů. Dalších 128 utkání přidal v play-off, připsal si v nich 101 bodů.

V Nashvillu si vydělá osm milionů dolarů ročně v následujících čtyřech letech.

- Reklama -

Dres změnila i jedna z hvězd Vegas Jonathan Marchessault. Vítěz Stanley Cupu s Golden Knights podepsal na dalších pět let za 5,5 milionu dolarů za rok.

Marchessault původně v NHL hrál za Columbus, později za Tampu. Mezi hvězdy se však zařadil až na Floridě. Vegas si jej pak vybrali v rozšiřovacím draftu před sezonou 2017/2018, dosud nastoupil v každé sezóně klubu z Nevady. To se nyní změní.

Třetím významným podpisem Predators je obránce Brady Skjei. Třicetiletý Američan hrál pět posledních let v Carolině. V NHL působil také v dresu Rangers. Letos se prezentoval 34 body v 80 zápasech základní části. V Nashvillu plánuje dlouhou budoucnost soudě podle sedmiletého kontraktu na sedm milionů dolarů ročně.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -