- Reklama -

Turnaj čtyř zemí: Známe počáteční nominace. Nechybí Crosby či Marchand

- Reklama -

Celky Kanady, USA, Švédska a Finska v pátek zveřejnily prvních šest hráčů, které nominovaly na Turnaj čtyř zemí. Ten se uskuteční v únoru příštího roku.

Švédi mají v počáteční nominaci obránce Gustava Forslinga z Floridy, Victora Hedmana z Tampy a Erika Karlsson z Pittsburghu a útočníky Filipa Forsberga z Nashvillu, Williama Nylandera z Toronta a Miku Zibanejada z NY Rangers.

Finsko nominovalo brankáře Juuseho Sarose z Nashvillu, obránce Mira Heiskanena a Esu Lindella z Dallasu, útočníky Sebastiana Aha z Caroliny, Aleksandera Barkova z Floridy a Mikka Rantanena z Colorada.

Kanada nominovala obránce Caleho Makara z Colorada a forvardy Sidneyho Crosbyho z Pittsburghu, Brada Marchanda z Bostonu, Connora McDavida z Edmontonu, Braydena Pointa z Tampy a Nathana MacKinnona z Colorada.

- Reklama -

Spojené státy nominovaly tři útočníky a tři zadáky, jmenovitě Jacka Eichela z Vegas, Austona Matthewsa z Toronta, Matthewa Tkachuka z Floridy, Adama Foxe z NY Rangers, Quinna Hughese z Vancouveru a Charlieho McAvoye z Bostonu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -