- Reklama -

Utah bude cílit na centra po otevření volného trhu

- Reklama -

Utah HC představili svoje logo a dresy, se kterými nastoupí do příštího ročníku NHL. S blížícím se otevřením volného trhu se chtějí zaměřit na posílení své soupisky, která loni nastupovala pod hlavičkou Arizony. Největší slabinu má nově vzniknuvší organizace na pozici centra.

Utah má v současnosti k dispozici do středu útoku  Nicka Bjugstada, Barretta Haytona, Logana Cooleyho, a Jacka McBaina. Tedy žádná velká jména. Majitel Utah HC Ryan Smith chce proto oslovit v létě volné hráče a využít toho, že má spoustu místa pod platovým stropem.

Ze zajímavých jmen, o která však Utah svede velmi drsnou bitvu, připadají v úvahu především Elias Lindholm a Chandler Stephenson.

Lindholm loni odmítl jednat s Calgary a následně byl vytrejdován do Vancouveru. Ani Canucks s nabídkou kontraktu nepochodili. V Utahu by mohl znovu nakopnout svoji kariéru správným směrem.

- Reklama -

Stephenson patřil v posledních letech k důležitým postavám Vegas. V uplynulé sezóně nasbíral přes 50 bodů a ice time měl téměř 19 minut na utkání. Jeho zkušenosti by v Utahu mohly najít uplatnění.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -