- Reklama -

VIDEO: Podívej, kámo, tady je puk

- Reklama -

Před dvěma roky v březnu se z nich na Floridě stali spoluhráči. Roberto Luongo se sem vrátil po osmiletém působení ve Vancouveru, Jimmy Hayes už tu byl od listopadové výměny z Chicaga. V dresu Panterů spolu odehráli také minulou sezónu, ale letos už jsou z nich zase soupeři, kteří si nic nedarují.
Když ve čtvrtek zavítal Luongo do Bostonu, jehož členem dnes Hayes je, odvážel si odsud vítězství 4:1. Ze 34 zákroků, kterým k němu kanadský brankář přispěl, patřil k nejpovedenějším ten ze závěrečných sekund prostředního dějství. Střelu bývalého parťáka zachytil v rozkleku lapačkou a útočníkovi Bostonu poté ukázal, že kotouč má opravdu schovaný ve své široké rukavici… což se u Hayese nesetkalo zrovna s pochopením.


Foto: Sarah A./Flickr.com

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -