- Reklama -

Výsledky NHL z 8. dubna: Saad vstřelil 30. gól, Columbus zvítězil

- Reklama -

Před hektickou sobotou, kdy se v akci představí všech třicet týmů NHL, si fanoušci zámořského hokeje mohli dopřát poslední klidné nadechnutí. V pátek se hrálo jediné utkání, jehož výsledek navíc nemohl nijak ovlivnit nasazení pro první kolo play off. Třetí nejhorší tým soutěže z Columbusu zavítal do Buffala, které je v tabulce jen o čtyři příčky výše.
Modrokabátníci díky povedené druhé půli zvítězili 4:1, čímž uzavřeli své letošní putování po stadiónech soupeřů třemi výhrami v řadě. Poprvé v klubové historii navíc mají ve svých řadách dva 30gólové střelce. K Booneu Jennerovi se včera přiřadil Brandon Saad, jehož trefa ze 46. minuty uzavřela skóre.
Saad se svými spoluhráči pokazil ligový debut Jasonu Kasdorfovi, který se objevil v bráně Šavlí dva týdny po podpisu smlouvy. Sabres představili ještě další dva úplné nováčky – útočníky Colea Schneidera a Evana Rodriguese.

Buffalo – Columbus 1:4 (0:1, 1:2, 0:1)

Branky a asistence: 34. Reinhart (Eichel, Moulson) – 19. Calvert (Dubinsky, Murray), 36. Foligno (Jenner, Anderson), 38. Prout (Karlsson), 46. Saad (Wennberg, Björkstran).
Střely na branku: Buffalo 8-18-9=35, Columbus 14-6-10=30. Přesilovky: 1/4 – 1/2.
Brankáři: Kasdorf 26/30 – Korpisalo 34/35.
Hvězdy utkání: Saad, Foligno (oba CBJ), Reinhart (BUF).
Česká účast: –

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -