- Reklama -

Zamíří ruská hvězda z NHL do KHL?

- Reklama -

Hvězdný ruský útočník Jevgenij Kuzněcov má platnou smlouvu s Carolinou, ale podle informací z Ruska by v mohl v NHL ukončit svůj kontrakt a namířit si to do KHL.

Podle ruského webu Championat by se Kuzněcov chtěl s Hurricanes dohodnout na ukončení smlouvy rok před jejím koncem a následně podepsat čtyřletý kontrakt s Petrohradem.

Agent Šumi Babajev na tyto informace zareagoval tím, že přestože je od SKA zájem o služby 32letého Kuzněcova, nic není oficiální.

Kuzněcov byl jedním z klíčových hráčů Caps při zisku Stanley Cupu v roce 2018, ale v posledních sezónách se trápil a problémy měl také mimo led.

- Reklama -

Potíže měl i v úvodu posledního ročníku a následně vstoupil do Asistenčního programu NHL/NHLPA, po kterém zažádal o výměnu. Capitals jej následně poslali do Caroliny.

V jejím dresu zaznamenal dva góly a pět asistencí v 20 zápasech základní části a čtyři branky a dvě přihrávky v deseti duelech play-off.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -