- Reklama -

NHL ukázala dresy pro Utkání hvězd. Žádnou parádu nečekejte

- Reklama -

Tak už víme, jak budou oblečeni aktéři letošního All-Star Game NHL v Nashvillu. Vedení soutěže slavnostně předvedlo obě verze dresů a nutno říci, že v nich hokejisté včetně Jaromíra Jágra 31. ledna moc velkou parádu na ledě neudělají.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Základními barvami jsou černá a bílá doplněné šedými rukávy, jejichž lemy jsou vyvedeny ve zlaté barvě stejně jako obrysy loga National Hockey League na hrudi.
Právě klasické logo NHL má prý ale udělat tu největší parádu. Je totiž opatřeno reflexními prvky, které budou při změnách osvětlení na ledě zářit. Údajně to má vyjádřit skutečnost, že je Nashville městem s vibrujícím nočním životem.
Ostatně zlatá barva má být poctou místním Predators, kteří stejnou barvu používají na svých dresech. A černá s bílou mají symbolizovat klávesy klavíru. Nashville je přece především „město hudby“.


Kvůli tomu budou i čísla a jmenovky na dresech vyvedeny ve stylu moderní country hudby. A také mají být z reflexních materiálů, které nejvíce vyniknou při slabém osvětlení. Pak je tu ještě jeden detail a to tři hvězdy na místě pod krkem.
To má být pocta vlajce amerického státu Tennessee, týmu Predators, a také vyjadřovat symbol elitních sportovců, kteří se All-Star Game 2016 zúčastní. Každý dres bude mít navíc na ramenou dvě nášivky. Jedna bude logo All-Star Game a druhá bude patřit týmu, ve kterém daný hráč aktuálně působí.

- Reklama -

Bude vás zajímat:


Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -