- Reklama -

Pastrňákův Boston má první vítězství v sérii s Floridou. Zacha třetí hvězdou utkání

- Reklama -

David Pastrňák a Pavel Zacha pomohli asistencemi k prvnímu vítězství v sérii 2. kola Stanley Cupu. Především Zacha se blýskl dvěma přihrávkami a byl tak vyhlášení 3. hvězdou utkání. Tou největší byl ale Jeremy Swayman, brankář Bostonu, který pustil jen jeden puk za svá záda a “přechytal“ tak Sergeje Bobrovského v brance Floridy.

„Myslím, že jsme měli obecně skvělý začátek, a to mě nabudilo. Mým úkolem je zastavit puk bez ohledu na to, jak ten zákrok vypadá,“ hodnotil po zápase svůj výkon Jeremy Swayman.

„Naše sebevědomí se po postupu z prvního kola posunulo na další úroveň. Myslím si, že sebevědomí vás nutí věřit, že to dokážete. Je skvělé být na tom psychicky dobře. Ale jak jsem řekl, udělali jsme spoustu chyb, a nebýt Jeremyho Swaymana, byl by to mnohem těsnější zápas a Florida by se možná do zápasu vrátila,“ dodal po zápase kouče Bruins Jim Montgomery.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -