- Reklama -

Velká posila pro národní tým je blízko!

- Reklama -

Martin Nečas by se měl brzy připojit k české reprezentaci na mistrovství světa v hokeji.  Po schůzce s vedením Caroliny, která ve čtvrtek vypadla z bojů o Stanley Cup, by měl ještě v pátek odletět do Prahy a následně také stihnout sobotní utkání proti Velké Británii.

„S Martinem jsem mluvil několikrát v průběhu sezony a vždy mi řekl, že pokud jeho tým vypadne z play-off, rád do Prahy na mistroství světa přijede. Nyní musí v klubu absolvovat ještě zdravotní a výstupní testy. Jsme domluveni, že si budeme v pátek odpoledne volat a řekneme si, jak na tom je,“ řekl generální manažer reprezentace Nedvěd.

Podle informací iDNES.cz by český útočník měl odletět ze Spojených států už v pátek. Z play off je potlučený, ale má velkou motivaci se ukázat před domácími fanoušky.

Nečasovi, jenž si zahrál na seniorském mistrovství světa jen jednou v roce 2018, skončila v Carolině dvouletá smlouva na tři miliony dolarů ročně a po sezoně se stane chráněným volným hráčem. Jeho hráčská práva tedy nadále drží Hurricanes. Klub však bude muset v letní přestávce vyjednávat také s dalšími početnými hráči současného kádru, kterým také končí kontrakty.

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -