- Reklama -

Ošklivý a ošklivější? Také dresy Kings pro Stadium Series budí rozpaky

- Reklama -

San Jose Sharks odtajnili podobu svých dresů pro únorový zápas pod širým nebem o víkendu, jejich soupeři z Los Angeles o pár dnů později. Ač v jiných barvách, základním uspořádáním jsou si trikoty podobné – střední pruh procházející pod logem klubu odděluje dvě barevně odlišné poloviny. V případě Kings je horní část dresů šedá, spodní bílá a mezní černý pruh není tak široký jako u Žraloků.
Do bíla jsou laděné i kalhoty – a tenhle krok designerů se u internetové komunity fanoušků setkal s reakcemi přecházejícími od mírného pousmání k hlasitému smíchu.

Soupeří Kings se Sharks o to, kdo vyjede na led v odpudivějších róbách? Nasadili Králové zbraně těžkého kalibru v podobě dupaček? Nebo je to snad pyžamo? Uskuteční se 21. února na Levi’s Stadium v Santa Clara hvězdný „crossover“ souboj mezi hrdiny Star Wars a Star Treku?


Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -