- Reklama -

Panthers se zlepšují, ale přesto stále prohrávají. Body přijdou, věří kouč Boughner

- Reklama -

Panthers ukončili jednu noc pětizápasové čekání na vítězství, ale tu další z nich byl opět ten frustrovaný tým, který není schopný vítězit.
Nedokázali navázat na páteční vítězství proti Buffalu a s New Jersey následně padli 1:2.
V obou případech hráli velmi nepříjemně v defenzívě a své soupeře přestříleli. Jenže prachbídný bodový zisk je zadupal na samé dno Východní konference.
„Jsem opravdu zklamaný,“ prohlásil trenér Bob Boughner po utkání s Devils, které jeho tým přestřílel ve třetí třetině 17:4, ale nedokázal se gólově prosadit. „Jsem spokojený s naším nasazením. Myslím, že jsme si zasloužili lepší výsledek.
Nyní to nebude mít skupina trenéra Boughnera o nic jednodušší, když v úterý přivítají doma Dallas Strars a pak se vydají na třízapasový trip (San Jose, Los Angeles, Anaheim).
Znepokojující je také zranění útočníka Dereka MacKenzieho, který jako jeden z nejlepších hráčů na oslabení v týmu Panthers, nedohrál sobotní utkání.
S problémy v dolní části těla se potýka i centr třetí řady Jared McCann. Ten se vůbec neúčastní blížícíh se venkovních zápasů.
„Podle mě jsme odehráli šest dobrých třetin. Nejsem zklamaný z toho jak hrajeme. Je ale frustrující, že nezískáváme žádné výsledky. Myslím, že pokud takto vydržíme hrát každý večer, body se jistě dostaví.“ prohlásil trenér Floridy.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -