- Reklama -

Pasta ve filmu: Chystá se seriál NHL i s českou superhvězdou

- Reklama -

David Pastrňák a další hvězdy NHL se již brzy objeví na vašich obrazovkách. Ale ne během přenosu z některého zápasu NHL. Společnost Prime Video, která nabízí stejnojmennou streamovací platformu, přinese tento podzim fanouškům NHL a hokeje obecně dokumentární seriál o největších hvězdách nejslavnější ligy světa.

Seriál, který se aktuálně ještě dotáčí a nemá zatím konkrétní jméno, představí hráče, kteří jsou každý v jiné fázi kariéry v průběhu sezony jak na ledě, tak mimo něj. Jedno však mají společné. Všechny žene stejná motivace získat vytoužený Stanley Cup. Sérii chystá Prime Video spolu se společnostmi Box To Box Films a NHL Productions.

Nový seriál je další novinkou po nedávno oznámeném Prime Monday Night Hockey, pořadu, který bude vysílat pondělní zápasy základní části NHL exkluzivně na Prime Video v Kanadě. Nabídne podrobné rozhovory s klíčovými hráči, jejich soupeři a nejbližšími spolupracovníky – spoluhráči, trenéry a rodinnými příslušníky.

- Reklama -

Seriál také odhalí, jaký je skutečný život nejlepších hráčů ligy na ledě i mimo něj. Od klidných okamžiků zamyšlení až po rychlost a intenzitu působení na největší hokejové scéně – odhalí talent, odvahu a obětavost, které jsou potřeba k tomu, abyste se prosadili v NHL.

Mezi hvězdné hráče, které v seriálu sledujeme, patří kapitán Edmontonu Oilers Connor McDavid, útočník Floridy Panthers Matthew Tkachuk, kapitán New Yorku Rangers Jacob Trouba, útočník Edmontonu Oilers Leon Draisaitl a spoluhráči z Bostonu Bruins David Pastrňák a Jeremy Swayman; kapitán Vancouver Canucks Quinn Hughes, útočník Vegas Golden Knights Jack Eichel, útočník Toronto Maple Leafs William Nylander, útočník Nashville Predators Filip Forsberg a kapitán Colorado Avalanche Gabriel Landeskog a další.

Kromě toho zůstanou štáby v kontaktu s McDavidem, Tkachukem a jejich spoluhráči, rodinami a přáteli během lítých bojů mezi Oilers a Panthers ve finále Stanley Cupu 2024.

“Tento sport je krásný a zároveň plný dovedností, stejně tak brutální, plný síly a my se snažíme vyvážit energickou a rychlou akci vedoucí až do finále Stanley Cupu s klidným a syrovým dramatem odehrávajícím se mimo led,” říká Paul Martin, spoluzakladatel společnosti Box To Box Films a výkonný producent.

“Tento dokument je pro NHL obrovsky významný. S plnou podporou ligy, hráčů, trenérů a majitelů vítáme možnost představit naše hvězdy a to nejlepší období sezony – vyřazovací boje Stanley Cupu celosvětovému publiku,” dodává ředitel obsahu a výkonný viceprezident NHL Steve Mayer.

Výkonnými producenty seriálu jsou James Gay-Rees a Paul Martin, spoluzakladatelé společnosti Box To Box Films, Steve Mayer a Ross Bernard za NHL Productions a Daniel Amigone. Jedná se již o čtvrtý původní hokejový pořad, který Amazon pro Prime Video připravil ve spolupráci s NHL Productions. V roce 2021 vznikl několikadílný dokumentární seriál All or Nothing: Toronto Maple Leafs (Všechno nebo nic: Toronto Maple Leafs), který zachytil sezónu 2020-21 tohoto ikonického týmu. V této sezóně měly na Prime Video premiéru původní hokejové dokumenty Chosen One: Alexandre Daigle a Saving Sakic, které sklidily uznání kritiků i fanoušků.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -