- Reklama -

V souboji megahvězd se radoval Tučňák

- Reklama -

Pittsburgh 3:1 Edmonton (0:1, 2:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 23. Rust (Cullen, Dumoulin), 27. Blueger (Letang, Crosby), 59. McCann – 5. Draisaitl (McDavid, Klefbom)
Tři hvězdy utkání:
1. Matt Murray (PIT) 38 zák., 1 gól, 97,4%
2. Bryan Rust (PIT) 1+0
3. Teddy Blueger (PIT) 1+0
Diváci: 18 570
Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Dumoulin, Letang (A), Riikola, J. Johnson, M. Pettersson, Ruhwedel – Guentzel, Crosby (C), Rust – Pearson, Bjugstad, Kessel – Blueger, McCann, Hörnqvist – Aston-Reese, Cullen (A), G. Wilson.

Edmonton Oilers: Koskinen (Talbot) – Klefbom, A. Larsson (A), Nurse, K. Russell, Petrovic, Gravel – Draisaitl (C), McDavid, Kassian – Khaira (A), Nugent-Hopkins, Puljujärvi – Lucic, Malone, Chiasson – Rieder, Cave, Rattie.

Anaheim 1:0 Vancouver (1:0, 0:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 7. Silfverberg (D. Shore, D. Grant)
Tři hvězdy utkání:
1. Kevin Boyle (ANA) 35 zákr., 0 gólů, 100 %
2. Jakob Silfverberg (ANA) 1+0
3. Hampus Lindholm (ANA) 0+0
Diváci: 17 174
Anaheim Ducks: K. Boyle (R. Miller) – Fowler, Manson, H. Lindholm, Montour, Jaycob Megna, Del Zotto – Rakell, Getzlaf, Perry – D. Shore, Kesler, Silfverberg – N. Ritchie, Henrique, Sprong – Jones, D. Grant, Rowney.

Vancouver Canucks: Markström (Mazanec) – Ch. Tanev, Gudbranson, B. Hutton, Stecher, D. Pouliot, Biega – Roussel, Horvat, Virtanen – Leivo, Pettersson, Boeser – Gaudette, M. Granlund, Macewen – Eriksson, Beagle, Motte.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -