- Reklama -

Jedna hvězda za druhou! USA ukázaly první nominaci

- Reklama -

Mistrovství světa v hokeji, které se tento rok uskuteční v Česku, nebude mít nouzi o hvězdné hráče. Důkazem je i prvních 15 nominovaných hráčů reprezentace USA.

Výběr zahrnuje vícero hvězd a to ať už v obraně anebo v útoku.

Americký hokejový svaz počítá v bráně s Alexem Lyonem z Detroitu. V obraně se před něho postaví i Luke Hughes (New Jersey), Jake Sanderson (Ottawa), Zach Werenski (Columbus), Seth Jones či Alex Vlasic (oba Chicago).

V útoku se představí Matt Boldy (Minnesota), Cole Caufield (Montreal), Joel Farabee (Philadelphia), Johnny Gaudreau (Columbus), Luke Kunin (San Jose), Dylan Larkin (Detroit), Trevor Zegras (Anaheim), Shane Pinto a Brady Tkachuk (oba Ottawa).

- Reklama -

USA se představí v ostravské B-skupině, kde se střetnou mimo jiné se Slovenskem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -