- Reklama -

Kanada zveřejnila nominaci na MS. Dominují mladé hvězdičky

- Reklama -

Kanada v pátek zveřejnila jména 22 hráčů, kteří pocestují do Česka na mistrovství světa.

Nejvíce pozornosti se v sestavě obhájců titulu věnuje centrovi Chicaga Connoru Bedardovi.

Jediným hráčem mimo NHL je sedmnáctiletý útočník Macklin Celebrini z Boston University, který je favoritem červnového draftu v Las Vegas. Na soupisce chybí hvězdný útočník Sidney Crosby.

Útočníci: Michael Bunting (Penguins), Connor Bedard (Blackhawks), Macklin Celebrini (Boston University/NCAA), Dylan Cozens (Sabres), Adam Fantilli (Blue Jackets), Ridly Greig (Senators), Dylan Guenther (Coyotes), Andrew Mangiapane (Flames), Jack McBain (Coyotes), Jared McCann (Kraken), Dawson Mercer (Devils), Brandon Tanev (Kraken).

- Reklama -

Obránci: Bowen Byram (Sabres), Kaiden Guhle (Canadiens), Jamie Oleksiak (Kraken), Colton Parayko (Blues), Owen Power (Sabres), Damon Severson (Blue Jackets), Olen Zellweger (Ducks).

Gólmani: Jordan Binnington (Blues), Nico Daws (Devils), Joel Hofer (Blues).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -