- Reklama -

Chystá se hvězdný návrat? Karlsson má prý blízko k Ottawě

- Reklama -

Ofenzivní bek Erik Karlsson strávil v Ottawě zatím největší část své kariéry. A podle Jasona Mackeye z Pittsburgh Post-Gazette by se mělo spojení Karlsson – Senators obnovit.

Karlsson strávil devět ze svých dosavadních 15 sezon v Ottawě. Čtyři sezony byl kapitánem mužstva, vyměněn byl do San Jose po vyvrcholení nechutné aféry s Mikem Hoffmanem, do které byly zapletené manželky obou hráčů, před sezonou 2018/2019. V Sharks strávil pět následujících ročníků, sbíral mraky bodů a získal i jednu Norris Trophy. Týmový úspěch se však nedostavil. Před letošní sezonou proto opět změnil dres a vydal se do Pittsburghu, se kterým však nepostoupil do play-off. Karlssonovy kousky si tak budou moci užít diváci na MS v Praze a Ostravě.

Nicméně zpátky k tématu. V Penguins roste frustrace ze špatných výsledků a spokojení nejsou ani s výkony švédské hvězdy. Mackey proto zmiňuje možnost návratu do Ottawy, kde mají manželé Karlssonovi vazby. Navíc na lavičce Senators působí jako asistent kouče bývalý spoluhráč a krajan Daniel Alfredsson.

Pittsburgh potřebuje omladit soupisku, 33-letý obránce by proto mohl být na odchodu. Překážkou může být jeho smlouva. Karlsson má podepsáno ještě minimálně na dva roky za 11,5 milionu dolarů ročně.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -