- Reklama -

Kratší dovolená, než zamýšlel? Keefe by měl převzít Devils

- Reklama -

Trenér Sheldon Keefe po vyhazovu z Toronta pravděpodobně dlouho bez práce nezůstane. Zámořské zdroje se shodují na tom, že by měl od příští sezony převzít hokejisty New Jersey Devils.

Keefe poslední čtyři sezony strávil na lavičce Toronta Maple Leafs. Za tu dobu se mu však nepodařilo v kanadské metropoli zažít úspěch v play-off. Byť původně fanouškům v rozlučkovém videu řekl, že si dá pauzu od hokeje, nakonec se rychle do kolotoče NHL vrátí.

Keefe se má stát pátým koučem Devils od roku 2019 a třetím od letošního března, kdy New Jersey odvolali zkušeného Lindyho Ruffa. Ruff bude od příští sezony koučovat v Buffalu. Dočasný kouč Travis Green, který vedl Devils do konce tohoto ročníku, se přesune do Ottawy.

Keefe převezme tým s velkým ofenzivním potenciálem. Velký otazník je však v brankovišti New Jersey, kde až do letošní přestupové uzávěrky působil i Čech Vítek Vaněček. GM Tom Fitzgerald ho však vyměnil do San Jose za Kaapo Kähkönena. Kromě finského brankáře přivedli Devils při uzávěrce také Jakea Allena.

- Reklama -

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -