- Reklama -

Zvažujeme všechny možnosti, zní z Toronta

- Reklama -

Toronto Maple Leafs letos opět skončili navzdory našlapanému ofenzivnímu kádru v prvním kole play-off. U týmu už skončil trenér Sheldon Keefe, je však velmi pravděpodobné, že nebude jediný.

Toronto vyhrálo za posledních osm let jedinou sérii play-off. Není proto žádným překvapením, že trojice nejvyšších manažerů Leafs očekává velké změny. “Nejsme tady od toho, abychom prodávali dresy. Jsme tu kvůli výhrám,” řekl prezident Maple Leaf Sports & Entertainment Keith Pelley.

Auston Matthews, William Nylander, Mitch Marner a Morgan Reilly tvoří páteř mužstva od roku 2016. Jenže od té doby má v play-off Toronto statistiku jedné vyhrané série a osmi prohraných.

“Naše vystoupení v play-off nebyla dobrá. To jde za mnou. Všichni víme, že naše výsledky v play-off nejsou přijatelné,” neskrýval se prezident klubu Brendan Shanahan.

- Reklama -

Kriticky se vyjadřoval i GM Brad Treliving. “Po takové sezóně musí být na stole všechna řešení. Všechno musíme zhodnotit a zvážit,” uvedl GM Leafs s tím, že chápe, že čas se krátí a frustrace jejich příznivců roste.

“Došli jsme do bodu, kdy vidíme různé věci se opakovat. Musíme to zlomit. V tuto chvíli jsme stále měli hrát, je to prostě neakceptovatelné,” uzavřel sezonu Treliving.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -