- Reklama -

Zlatý Rus skončil v náručí Wild

- Reklama -

Dlouho očekávané se stalo skutečností. Minnesota podepsala dvouletý vstupní kontrakt s forvardem Kirillem Kaprizovem, kterého v roce 2015 draftovala v pátém kole.
Smlouva začne platit od této sezóny, avšak v nadcházejícím play-off nebude ruská hvězda Wild k dispozici .

HIT LÉTA: Plážové osušky NHL za výprodejové ceny!


23letý rodák z Novokuzněcka strávil uplynulých šest ročníků v KHL, kde byl v posledních dvou letech nejlepším střelcem a v sezóně 2018/19 dopomohl CSKA Moskva k zisku Gagarinova poháru.
Kaprizov se stal nejmladším hráčem v historii Kontinentální hokejové ligy, který dosáhl na hranici 100 branek.
„Jsme nadšení, že jsme Kirilla podepsali a můžeme jej přivítat v naší organizaci,“ uvedl generální manažer Minnesoty Bill Guerin. „Od draftu 2015 se zlepšil ve všech směrech. Je to chytrý a dynamický útočník…“
Kaprizov je také pětinásobným účastníkem Utkání hvězd KHL a držitelem olympijského zlata z Pchjongčchangu. Na turnaji pod pěti kruhy k tomu vsítil nejvíce gólů ze všech účastníků.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -