- Reklama -

Troll na jedničku! Marchand je zase v akci

- Reklama -

Fanshop týmuNeslyšeli jste dlouho o žádné „marchandovině“? Miláček bostonského publika se opět naplno projevil ve druhém kole play-off.
Brad Marchand začal své nejnovější představení v prvním zápase série proti Columbusu (výhra 3:2 pp), když před vhazováním (fanoušci Bruins odpustí) zákeřně zlomil hůl útočníka Cama Atkinsona.
Jeho počínání dobře zachytily kamery.

Místo toho, aby se za svůj čin omluvil, nebo o něm raději pomlčel, se však naopak rozhodl svého soupeře před druhým střetnutím dráždit.
„Myslím, že se tam snažil otupit mou brusli,“ okomentoval Marchand provokativně svůj počin pro novináře.


Atkinson si je moc dobře vědom, s kým má tu čest a nenechal se Marchandovými slovy vyprovokovat.
„Je to způsob, jak se snaží trollit,“ nechal se slyšet forvard Blue Jackets. „Nevím no, ale tohle je prostě on. Nenechám se do toho ale zatáhnout. Tečka.“
Pro Franka Seravalliho z TSN se přesto trochu rozpovídal: „Dluží mi 300 dolarů. Očekávám, že mi je vrátí. Keš.“
Druhé klání série je na programu v neděli časně ráno středoevropského času. A očividně se vyplatí „Marchyho“ důkladně sledovat.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -