- Reklama -

Blue Jackets podepsali s Lainem megakontrakt

- Reklama -

Generální manažer Columbusu Jarmo Kekäläinen si může ze svého seznamu vyškrtnout další prioritu. Poté, co získal do klubu hvězdného Johnnyho Gaudreaua, uzavřel nyní novou smlouvu s dalším důležitým hráčem – Patrickem Lainem.

Finská hvězda prodloužila s Blue Jackets o další čtyři roky, přičemž jeho průměrný roční plat bude 8,7 mil. dolarů. Od druhé sezóny obsahuje kontrakt také no-trade klauzuli.

„Podpis smlouvy s Patrikem byl jedním z našich letních cílů. Je speciálním hráčem a jedním z nejlepších kanonýrů v této lize,“ uvedl Kekäläinen.

24letý Fin odehrál v minulém ročníku 56 duelů, ve kterých měl v průměru bod na zápas a to 26 gólů a 30 asistencí. V minulosti pokořil třikrát 30gólovou metu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -