- Reklama -

Wild vzdali hold Princeovi

- Reklama -

Jako rodák z Minneapolisu byl nedávno zesnulý zpěvák Prince fanouškem všech místních sportovních klubů, tedy i hokejistů Wild. Není tedy divu, že Divoši se rozhodli uctít jeho památku, a to hned několika způsoby.
Už v pátek se na klubovém twitterovém účtu objevila připomínka tří vyprodaných umělcových koncertů v Xcel Energy Center z roku 2004.


Před dnešním zápasem s Dallasem se dočkala speciální úpravy i samotná hala. (Pro ty z vás, kdo nejsou v obraze – nalevo je silueta státu Minnesota, napravo Princeovo „logo“).


Mezitím spustil jeden z fanoušků Divochů internetovou petici vyzývající ke změně songu, který v aréně Wild hrají, když domácí tým vstřelí branku. Novou gólovou znělkou by se podle něho měla stát píseň Let’s go Crazy. Autora asi není třeba jmenovat.
Foto: Eric/Flickr.com

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -