- Reklama -

Bombarďák Thompson rozstřílel čtyřmi brankami New Jersey

- Reklama -

Tage Thompson dal 4 branky! Jeho řádění odnesli New Jersey Devils Ondřeje Paláta, kteří s Buffalo Sabres prohráli 2:5. Devils dokonce vedli po první třetině 2:0, pak ale začal řádit Thompson a pomohl k senzačnímu obratu. Mimochodem… Tenhle snajpr „Šavlí“ zápasy s více brankami umí. Před dvěma lety se mu povedl ještě dokonalejší kousek, když v zápase s Columbus Blue Jackets předvedl dokonce pětibrankovou explozi!

„Branky jsou vedlejším produktem faktu, že děláte správná rozhodnutí. Myslím, že během sezony jsem měl spousty šancí, který jsem se zalekl a trošku se mi to dostalo do hlavy. Ale když se začnou věci dařit, sebedůvěra se vrátí zpět. Takže když máte takovýto zápas, ve kterém vám tam spadne všechno, je to fajn. Hlavní je ale výhra, to je to, co pomůže týmu nejvíce,“ hodnotil Thompson svůj snový večer.

Thompsonův hattrick byl jeho šestým v dresu Sabres, zároveň se stal čtvrtým hráčem v historii organizace, kterému se čtyřbrankový zápas povedl. Těmi dalšími byli takové legendy jako Rick Martin, Dave Andreychuk anebo Alexandr Mogilnij.

Zdroj: nhl.com/cs

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -