- Reklama -

Buffalo začalo sezónu s ostudou

- Reklama -

Buffalo začalo sezónu obstojně, když za sebou nechává v Atlantické divizi i Boston či Montreal. Na jedné věci ale bude muset v tomto ročníku ještě hodně zapracovat. S průměrnou návštěvností 7 911 hostů se celek aktuálně řadí na samé dno ligové tabulky.

„Je to kruté. Nikdy, nikdy to nevypadalo tak jako teď,“ řekl pro lokální rádio 7z Ken Loncz, držitel sezónního lístku.

Chabá byla i návštěva na úvodním klání ročníku. To navštívilo 8 467 diváků. V sezóně 2019/20 přitom hostila utkání Buffala v průměru přes 17 000 fanoušků.

- Reklama -

Co způsobuje v tradiční hokejové baště tolik volných sedaček? Podle rádia 7z existují dva základní důvody.

Prvním je nutnost doložit před vstupem na stadión důkaz o proběhnutém očkování. A k němu se stále nemalá část populace staví odmítavě.

Další překážkou k plné hale mohly být i zavřené hranice s Kanadou. Je známo, že na zápasech Sabres nebývá o severní sousedy nouze.

No a žádným tajemstvím není ani fakt, že tým se doposud hodně trápil. Buffalo se probojovalo do play-off naposledy v sezóně 2010/11.

Sabres tak nyní doufají, že aktuální návštěvnost navýší po konci NFL, kdy se na hokejový mančaft tradičně upře více očí.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -