- Reklama -

Cam Fowler vytvořil nový rekord NHL

- Reklama -

Obránce Anaheimu Cam Fowler vytvořil v sobotním zápase proti Arizoně nový rekord NHL, když odehrál 38 minut a 55 sekund.

V zápase základní části od ročníku 1997/98, ve kterém se hrací časy začaly zaznamenávat, nebyl nikdo vytěžovanější. Předešlý rekord stanovil 18. ledna 2014 Dennis Wideman z Calgary s časem 38:05.

Důvodem mimořádně vytěžovanosti 31letého Američana bylo zranění Scotta Harringtona, z důvodu kterého mohli Ducks nasadit do hry jen pět beků.

V play-off se dosahují ještě vyšší časy, jelikož se tam prodloužení hrají až do střelení gólů. Současný rekord v bojích o play-off drží Seth Jones, který v prvním zápase prvního kola 2020 mezi Columbusem a Tampou Bay odehrál 65 minut a 6 sekund.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -