- Reklama -

Chabot se dohodl s Ottawou na lukrativním kontraktu

- Reklama -

Senators podepsali s obráncem Thomasem Chabotem novou osmiletou smlouvu s průměrnou roční hodnotou osm milónů dolarů.
22letý Kanaďan vstupuje do posledního roku svého nováčkovského kontraktu.
„Thomas je výjimečný talent a úžasný parťák, který má dobrý vliv na ledě i mimo něj,“ okomentoval dohodu generální manažer Pierre Dorion. „Je to ten typ hráče, který se může vyvinout v člena pevného jádra vítězného týmu NHL.“


Chabot, který se mohl stát příští léto chráněným volným hráčem, se stane s novou smlouvou jedním z nejlépe placených zadáků v lize.

hráč průměrná mzda v sezóně 2020-21
Erik Karlsson $11.5M
Drew Doughty $11M
P.K. Subban $9M
Oliver Ekman-Larsson $8.25M
Thomas Chabot $8M
Jacob Trouba $8M
John Carlson $8M
Brent Burns $8M

Rodák z Ontaria nasbíral v minulé sezóně, která byla jeho první plnohodnotnou v NHL, 55 bodů za 14 branek a 41 asistencí.
Sens jej draftovali v roce 2015 z celkového 18. místa.
Ottawa má nyní pod smlouvou několik klíčových hráčů a to včetně útočníka Colina Whitea, se nímž se v srpnu dohodla na šestiletém kontraktu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -