- Reklama -

Co bude dál s Crawfordem?

- Reklama -

Generální manažer Chicaga Stan Bowman se nechal v pátek slyšet, že budoucnost brankáře Coreye Crawforda v jeho týmu je nejistá. 35letý Kanaďan, který má za sebou 13. ročník s klubem, se může stát po sezóně nechráněným volným hráčem.
Crawford, jenž získal s Blackhawks v letech 2013 a 2015 Stanley Cup, měl v letošním play-off bilanci 4-5 a úspěšnost zákroků 90,7 procenta. V základní části měl pak bilanci 16-20-3 a kryl 91,7 procenta střel.


„Nemám připravené žádné oznámení, co uděláme,“ poznamenal Bowman. „Máme představu, co chceme udělat, ale nejdřív si popovídáme s agenty a uvidíme, kam to bude směřovat.“
Craword odchytal za Černé jestřáby celkem 488 zápasů, z nichž 260 dotáhl do vítězného konce.
„Není pochyb o tom, že Corey za nás chytal excelentně,“ pokračoval Bowman. „V průběhu turnaje si postupně zvykal na rychlost a byl stále lepší…Máme před sebou určitá rozhodnutí, ale momentálně toho nemám moc co říci.“

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -