- Reklama -

Crosby nepodepsal. Důvod pro obavy?

- Reklama -

V zámoří mnozí očekávali, že symbolicky 7. srpna podepíše Sidney Crosby svou novou smlouvu s Pittsburghem. Nestalo se tak. Může to být důvod pro obavy?

Mark Madden z portálu NHL Network píše, že žádná smlouva v den narozenin by mohla nakonec vést až k odchodu kanadského centra, který byl celou kariéru věrným Tučňákem.

Rob Rossi z The Athletic si to však nemyslí. Podle něj skutečnost, že k podpisu smlouvy ještě nedošlo, neznamená žádný rodící se problém mezi zainteresovanými stranami.

Rossi tvrdí, že podle jeho vícero zdrojů nebyl 7. srpen nikdy cílovým datem na podpis nového kontraktu a obě strany na něm stále pracují.

- Reklama -

Crosby měl říct i svým přátelům, že jeho záměrem je zůstat v Pittsburghu. Nyní se jen koncentruje na letní přípravu.

Podle Rossiho nejsou v jednáních problémem finance, ale hráč si není jistý, jak dlouho chce ještě pokračovat v hraní a nechce se stát zátěží pro tým, pokud by se rozhodl ukončit kariéru dřív.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -