- Reklama -

Do Edmontonu ne, prosím!

- Reklama -

Edmonton Oilers a Winnipeg Jets se podruhé za sebou ocitli na prvních dvou místech seznamu nejméně oblíbených lokalit mezi hráči NHL. Údaje vychází z neoficiálního průzkumu, který opět provedl redaktor ESPN Craig Custance. Stejně jako loni se ptal deseti hokejových agentů na postoje jejich klientů při vyjednávání no-trade klauzulí ve smlouvách.
Olejáři a Tryskáči se objevili téměř na všech lístcích, na nichž měli agenti uvést tři nejvíce odmítané kluby. Na třetím místě nelichotivého seznamu ke změně došlo, místo Buffala se zde ocitli NY Islanders. Zatímco Sabres si polepšili draftováním Jacka Eichela a angažováním trenéra Dana Bylsmy, Ostrovanům evidentně uškodilo stěhování z Nassau Coliseum do Brooklynu.
Tým z New Yorku se na „černé listině“ ocitl jako jediný z těch, které mají v této sezóně ještě reálnou naději na účast v play off. Mezi dalšími nechtěnými zaměstnavateli byly uvedeny Toronto, New Jersey, Calgary, Arizona, Carolina a Montreal.
Zlepšené výkony podpořené zvýšeným zájmem diváků vylepšily pověst Panterů z Floridy. „Ještě před pár lety měli kluci mnohem menší zájem jít na Floridu než nyní,“ přiznává jeden z agentů.
„Výměny na Floridu doprovázely obavy, ale teď se zdá, že hoši jsou mnohem spokojenější se směrem, kterým se Pathers ubírají,“ říká další z hráčských zástupců.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -