- Reklama -

Finalisté znají náhradníky, Grzelcyk a Sundqvist jsou mimo hru

- Reklama -

Bruins a Blues odhalili, kdo nahradí v základních sestavách zraněného obránce Matta Grzelcyka a suspendovaného útočníka Oskara Sundqvista.
Bostonský zadák urpěl po Sundqvistově faulu ve druhém klání finálové série otřes mozku a jeho místo zaujme v sobotním duelu John Moore. Ten se zapojí do hry poprvé od čtvrtého zápasu konferenčního finále, kdy zastoupil Zdena Cháru.

Sundqvist, jenž obdržel za zmíněný přečin stopku na jedno střetnutí, bude pravděpodobně nahrazen Zachem Sanfordem, pro něhož by se jednalo o první účast od úvodního kola play-off.
Boston putuje do St. Louis za stavu 1-1, kdy ztratil předchozí souboj 2:3 po prodloužení. Celek z Massachusetts má ale za sebou čtyřzápasovou vítěznou sérii na ledě soupeřů.
Utkání startuje v noci ze soboty na neděli ve dvě hodiny ráno středoevropského času.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -